dissabte, 14 de març del 2009

Resum NOTEBOOK i Funcionalitat del WORD.


Hola a totes!


Aquesta setmana hem fet un blog de notes Google [www.google.com/notebook]. Ques es un blog, semblant als preferits, però amb més modificacions per tal de tindre la informació desitjada ordenada. En aquest blog pots seleccionar informació d'Internet i donant-li amb el voto dret a l'opció Note this (notebook) s'en va directament, en comptes de tota la pàgina com passa a preferits, només la informació que hagis seleccionat. Amb aquesta pots posar-li un títol, posar una etiqueta per saber de que tracta aquest apartat un cop hi hagin molts al teu bloc i inclos compartir-la amb altra gent.


En el paràgraf anterior he fet cinc cèntims del que vam parlar dilluns dia 9, ara faré un resum del que vam fer el dimarts, ja que no té rés a veure amb l'anterior.
Aquest dia vam parlar de la funcionalitat del WORD, ja que de vegades per fer l'índex o passar a la pàgina següent cometem errors per no saber utilitzar-lo més enllà.
A mí, personalment no sabia fer ben bé l'index i sempre per separar li donava a Space o amb puntets, lo típic quan no tens molts coneixements informàtics i has d'entregar un treball seguint les pautes de Blanquerna.
Avui, ens han ensenyat a com fer l'índex bé, com afegir o treure punts sense haver-los de copiar, com podem modificar els formats dels títols, la paginació, es a dir, no separar l'index i la portada del treball, com és el meu cas perquè no sabia treure unes determinades pàgines sense treure les altres, en fí molts coneptes que val la pena aprendre per desenvolupar o augmentar els teus conoixements en el règim de la informatica.
Amb això no vol dir que ja ho sàpiga fer tot el que la Loles ha explicat avui, perquè de moltes coses no m'enrecordo i suposo que amb la pràctica vas automatitzant aquest hàbits.
Bon cap de setmana noies... encara que anem tipes de feina!
Fins dilluns!

1 comentari:

  1. Gemma, en el notebook el que es feia era un "bloc", no "blog". És més aviat com si el que fas sigui una llibreta o agenda on guardes totes les adreces que et poden ser útils.
    D'altra banda vigila amb l'ortografia.
    loles

    ResponElimina