dilluns, 23 de març del 2009

Editar videos amb el programa Windows Movie Maker.


Bon dia noies!


Dimarts 17 vam parlar i investigar sobre l'editació dels videos, imatges etc, amb el programa Windows Media Maker. Primer de tot vam entrar al youtube i vam cercar el video anomenat "Fem fisica al parc. Moviment circular". Seguidament vam anar al Blink a buscar en Noves tecnologies el fitxer 1H1 en el qual trobabem un link on accediem a descarregar ek programa Dowloudhelper. Com hem de navegar amb el Firefox, l'afegim en ell. Un cop afegit, cliquem en la icona que trobem a la part superior on hi han boletes de colors que giren i guardem el video a l'escriptori. Per defecte ens ho guarda en Flv, però aquest format en el Windows Media Maker no el reconeix i hem de canviar-ho de format.
Com fer-ho?
1- Anem al Downloadhelper
2- Eines-Downfelper-preferencies
3- Cliquem en controversió enable, un cop ens sorti que s'ha convertit clicarem d'acord i tornem a eines sobre l'apartat convert videos.
4- Seleccionar el video un altre cop, ens posem a la pestanya convert options i triem el format WMV
5- Comprovem que s'ha convertit en la icona que gira- Converter queue-.
Finalment tenim el video amb el format desitjat, llavors anem al Windows Movie Maker que permet fer muntatges audiovisuals i un cop estem allà cliquem a capturar i importat viedo i agafem les parts del video que volguem i als quadrats corresponents les arroseguem. Després cliquem a Mostrar guion gráfico i podrem observar el temps per situar els trossos del video en el moment que volguem i amb la ratlla de separació pots posicionar des de on vols reproduir.
Fins la tarda!
petons!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada