dilluns, 23 de març del 2009

Editar videos amb el programa Windows Movie Maker.


Bon dia noies!


Dimarts 17 vam parlar i investigar sobre l'editació dels videos, imatges etc, amb el programa Windows Media Maker. Primer de tot vam entrar al youtube i vam cercar el video anomenat "Fem fisica al parc. Moviment circular". Seguidament vam anar al Blink a buscar en Noves tecnologies el fitxer 1H1 en el qual trobabem un link on accediem a descarregar ek programa Dowloudhelper. Com hem de navegar amb el Firefox, l'afegim en ell. Un cop afegit, cliquem en la icona que trobem a la part superior on hi han boletes de colors que giren i guardem el video a l'escriptori. Per defecte ens ho guarda en Flv, però aquest format en el Windows Media Maker no el reconeix i hem de canviar-ho de format.
Com fer-ho?
1- Anem al Downloadhelper
2- Eines-Downfelper-preferencies
3- Cliquem en controversió enable, un cop ens sorti que s'ha convertit clicarem d'acord i tornem a eines sobre l'apartat convert videos.
4- Seleccionar el video un altre cop, ens posem a la pestanya convert options i triem el format WMV
5- Comprovem que s'ha convertit en la icona que gira- Converter queue-.
Finalment tenim el video amb el format desitjat, llavors anem al Windows Movie Maker que permet fer muntatges audiovisuals i un cop estem allà cliquem a capturar i importat viedo i agafem les parts del video que volguem i als quadrats corresponents les arroseguem. Després cliquem a Mostrar guion gráfico i podrem observar el temps per situar els trossos del video en el moment que volguem i amb la ratlla de separació pots posicionar des de on vols reproduir.
Fins la tarda!
petons!

dissabte, 14 de març del 2009

Resum NOTEBOOK i Funcionalitat del WORD.


Hola a totes!


Aquesta setmana hem fet un blog de notes Google [www.google.com/notebook]. Ques es un blog, semblant als preferits, però amb més modificacions per tal de tindre la informació desitjada ordenada. En aquest blog pots seleccionar informació d'Internet i donant-li amb el voto dret a l'opció Note this (notebook) s'en va directament, en comptes de tota la pàgina com passa a preferits, només la informació que hagis seleccionat. Amb aquesta pots posar-li un títol, posar una etiqueta per saber de que tracta aquest apartat un cop hi hagin molts al teu bloc i inclos compartir-la amb altra gent.


En el paràgraf anterior he fet cinc cèntims del que vam parlar dilluns dia 9, ara faré un resum del que vam fer el dimarts, ja que no té rés a veure amb l'anterior.
Aquest dia vam parlar de la funcionalitat del WORD, ja que de vegades per fer l'índex o passar a la pàgina següent cometem errors per no saber utilitzar-lo més enllà.
A mí, personalment no sabia fer ben bé l'index i sempre per separar li donava a Space o amb puntets, lo típic quan no tens molts coneixements informàtics i has d'entregar un treball seguint les pautes de Blanquerna.
Avui, ens han ensenyat a com fer l'índex bé, com afegir o treure punts sense haver-los de copiar, com podem modificar els formats dels títols, la paginació, es a dir, no separar l'index i la portada del treball, com és el meu cas perquè no sabia treure unes determinades pàgines sense treure les altres, en fí molts coneptes que val la pena aprendre per desenvolupar o augmentar els teus conoixements en el règim de la informatica.
Amb això no vol dir que ja ho sàpiga fer tot el que la Loles ha explicat avui, perquè de moltes coses no m'enrecordo i suposo que amb la pràctica vas automatitzant aquest hàbits.
Bon cap de setmana noies... encara que anem tipes de feina!
Fins dilluns!

divendres, 6 de març del 2009

AUDACITY!

Hola, bona nit a tothom!

Portem dos dies utilitzant el programa Audacity, que es un programa totalment lliure i de codi obert per gravar i editar sons.
El dimarts dia 3 de març vam començar a utilitzar-lo i el primer de tot que vam fer va ser gravar una frase o canço en grups, cadascuna havia de dir un troç. Nosaltres vam decidir fer un troç d'una cançó (Necesito saber, dime tu nombre, de donde sale el sol i por donde se esconde). Cadascuna gravava amb un microfon cada troç separat per comes donant-li a exportar com a wap i aixi amb cada troç de la frase. Després, podies augmentar o disminuir el to de veu i amb el signe de desplaçament i la centraves al lloc adequat per tal de que no sonessin totes alhora. Tot això sempre que ho tinguis en stop, ja que si ho tens en pause no et deixa accedir a rés. Un cop enquadrats els trossos vam guardar dintre de l'escriptori a una carpeta anomenada enllaços-Noves tecnologies i finalment vam penjar al blink la nostra veu.

Dimecres havíem de portar una cançó i plasmar la nostra veu en un moment determinat. En el nostre cas com que vam fer un troç de la cançó Segundo moviemiento - Lode fuera de Extremo Duro vam plasmar cada troç en el seu moment amb l'acompanyament de la música fent variacions en la melodia. Primer de tot havíem d'importar la canço - Projecte-importar audios. un cop feta vam buscar els punts i el moment just on sortia la veu del cantant per plasmar la nostra veu i amb la tecla de envolvent hem posat dos punts formant un segment on haviem de baixar la melodia i així amb els diferents trossos. un cop fet aixó hem dividit la nostra veu (edita- divideix) i hem disminuït la imatge per plasmar-la al llooc adequat. Després hem pujat el to de la nostra veu ja que era molt baix comparat amb el de Extremo i l'hem ajustat justament on sonava la seva veu i seguidament pujant-la perquè es veiés l'acompanyament.
Finalment hem obtingut un resultat excel·lent, ja que ens ha agradat molt i hem quedat satisfetes del nostre mèrit. Un cop acabat tot l'hem pujat al Blink.

Fins la propera sessió!
Molts petons a totes i bon cap de setmana!